τηλ: +30 6937562454

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΣΤΙΣ  12.1.2011

                  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΣΤΙΣ  12.1.2011

Η πρώτη φετινή συνάντηση των ΜΕΤΑ της 12 Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο γνωστό μας ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού και περιλάμβανε  τα εξής θέματα:

1. Απολογισμός δράσης και οικονομικός απολογισμός των δύο τελευταίωνεκδηλώσεων:  α) του Ιωνικού Κέντρου και  β) του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν.

Εκφράστηκε η ικανοποίηση για την  επιτυχή διοργάνωση των δύο αυτών εκδηλώσεων και παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα τους.        Ενημερώθηκαν επίσης οι παρευρισκόμενοι για την πορεία διάθεσης του dvd της Πρώτης Συνάντησης των ΜΕΤΑ στο Νεστόριο ( επισυνάπτονται σχετικοί οικονομικοί απολογισμοί και το αντίγραφο του τραπεζικού λογ/σμού ).

2. Συζήτηση για την εκδήλωση βράβευσης των δασκάλων ελληνικής γλώσσας στην Πολωνία

 Έγινε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της καταγραφής των δασκάλων, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των επομένων εβδομάδων και ορίστηκε , κατ’ αρχήν, ο χρόνος πραγματοποίησης της εκδήλωσης για τα τέλη Απριλίου.  Συζητήθηκε επίσης το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και  το θέμα του χώρου, στον οποίο αυτή θα πραγματοποιηθεί καθώς και θέματα δημοσιότητας. 

3. Έναρξη προετοιμασίας για τη Δεύτερη συνάντηση των ΜΕΤΑ στο Νεστόριο

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της για τις 1,2 και 3 Ιουλίου τρέχοντος έτους, αφού προηγηθεί σχετική συνεννόηση με τον Δήμο Νεστορίου. Συζητήθηκε το περιεχόμενο της Συνάντησης για την οποία συμφωνήθηκε  ότι δε θα πρέπει να αποτελέσει την επανάληψη της Πρώτης. Προτάθηκαν τα ακόλουθα:

α) Μεγαλύτερη συμμετοχή καλλιτεχνών του χώρού μας και ει δυνατόν, της νεότερης γενιάς.

β) Συζήτηση, υπό μορφή πάνελ,  για θέματα που μας αφορούν και τα οποία θα προκύψουν από σχετικές προτάσεις.

γ) Καλλίτερη οργάνωση του περιηγητικού κομματιού της συνάντησης, ανάβαση στο Γράμμο και σε άλλες φυσικές ομορφιές της περιοχής.

 

Τέλος έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα καλλίτερης λειτουργίας της ιστοσελίδας των ΜΕΤΑ, την εξυπηρέτηση της οποίας θα πρέπει να αναλάβει ένα άτομο από την ομάδα υποβοηθούμενο από τους υπολοίπους.  

 

Συμμετείχαν οι:

      1. Αριστείδης Ποράβας                          7. Λίλα Οικονόμου

      2.Τάκης Τσοπανάκης                            8. Ελένη Γιουβρή

      3. Γιώργος Αραμπατζής                         9.  Γιάννης  Ζιώτας

      4. Λάζος Μουρατίδης                           10. Γιώργος Ζαγκλαβός

      5. Τάκης Κουμαντάνος                       11. Βαγγέλης Ρουσιώτης

      6.  Χριστίνα Γιουβρή

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.