τηλ: +30 6937562454

Αποκριάτικο Γλέντι Αθήνα - 26 Φεβρουαρίου  2012

 

Φέτος διασκεδάζουμε στην Αθήνα.

Όλους όσους πείραξε η οικονομική κρίση και αυτούς που δεν τους πείραξε και βλέπουν σε αυτήν μια εμπειρία η και ευκαιρία . Όλους που δεν θέλουν να περιμένουν πότε θα μας ανακοινώσουν, ότι το ρεύμα θα κόβεται μετά τις 21 και απαγορεύονται οι  συγκεντρώσεις και όλους τους άλλους που περιμένουν κατι άλλο η δεν περιμένουν τίποτα, αλλά απλός είναι ΜΕΤΑ . Όλους  εσάς, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία , Βόλο και όπου άλλου βρισκόσαστε, σας   καλούμε στο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ με ζωντανή ελληνική εντεχνη,λαϊκή ,παραδοσιακή και ροκ μουσική,  που φέτος θα γίνει της 26 Φεβρουαρίου, Κυριακή, ωρα Ελλαδας 8μμ, στο

Καλλιτεχνικό Μεζεδοπωλείο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Οδ. Αντρέα Λεντάκη, Αμισού & Σμύρνης

Υμηττός.

Τηλ. 210 7629905

http://www.tomystiko.gr/

 

Μπορείτε να μεταμφιεστείτε σε  Μέρκελ , Σαρκοζί , ΔΝΤ, Τρόικα  η  οποιονδήποτε άλλον από τις κατοχικές δυνάμεις, αλλά θα προτιμούσαμε κάτι  ποιο πρωτότυπο. Μπορείτε βεβαίως να έρθετε  και χωρίς μεταμφίεση.  Θα μοιράζουμε στην είσοδο μάσκες και διαλέγετε όποια θέλετε.

Διαγωνισμός για την καλύτερη μεταμφίεση θα γίνει, αλλά θα είναι στημένος και τον νικητή (νικήτρια) τον γνωρίζουμε από τώρα, για αυτό μην ξοδευτείτε. Οι καιροί δεν το επιτρέπουν.

Το κόστος συμμετοχής είναι ΜΟΝΟ 18 € το άτομο και περιλαμβάνει τα πάντα και κάτι παραπάνω.

Αυτούς που θα έρθουν από την επαρχία, τους προειδοποιούμε, ότι τα  έξοδα μετακίνησης σας,  αυτή την φόρα δεν θα τα καλύψουμε,  αλλά θα σας  φιλοξενήσουμε στα σπίτια μας,  όπου θα σας προσφέρουμε  και πλούσιο πρωινό και ότι άλλο επιθυμείτε, στα πλαίσια της πασίγνωστης αθηναϊκής φιλοξενίας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο Γλέντι μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν:

·         στην ηλεκτρονική διεύθυνση των ΜΕΤΑ meta4916@gmail.com

·         Στα τηλέφωνα:  Άρης Ποράβας -6985761901, Βασίλης Τράντος  6974880555, Λάζος Μουρατίδης -   6993113111 και σε πολλά άλλα. Φτάνει να είναι τα σωστά.

·         Απ’ ευθείας στο παρόν blog ως  ακολούθως:    συμπληρώστε  τα  στοιχειά σας: Ονοματεπώνυμο και  e-mail στο χώρο για τα σχόλια και  τον αριθμό ατόμων που θέλετε να δηλώσετε.

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.