τηλ: +30 6937562454

7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΟΣΤΣΙΕΝΚΟ ΠΟΛΩΝΙΑΣ 1-5/7/2016

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
ως γνωστόν η επιθυμία για την πραγματοποίηση μιας Συνάντησης μας στο Κροστσιένκο, αποτέλεσε το έναυσμα της δημιουργίας των ΜΕΤΑ, από τον αείμνηστο Τάκη Κουμαντάνο και μερικούς άλλους που πίστεψαν στο εγχείρημα αυτό.
Επτά και πλέον χρόνια μετά, η επιθυμία αυτή πήρε σάρκα και οστά και καταγράφηκε στη συλλογική μνήμη μας σαν ένα σπουδαίο γεγονός, το οποίο θα αποτελεί, με τον ένα ή άλλο τρόπο, αντικείμενο συζητήσεων για αρκετό καιρό αλλά και σημείο αναφοράς. 
Είναι ίσως νωρίς να κάνουμε τη συνολική αποτίμηση του γεγονότος αυτού, δεν είναι όμως καθόλου νωρίς να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του και είναι πάρα πολλοί, αρχής γενομένης από τους 250 και πλέον συμμετέχοντες που συνέρρευσαν στο ακριτικό Κροστσιένκο, από πολλά μέρη της Ελλάδας, της Πολωνίας, μέχρι και από τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία έως και την Αυστραλία, αψηφώντας αποστάσεις, οικονομικό κόστος και κόπο. Χωρίς την πρόθυμη συμμετοχή όλων αυτών των φίλων μας, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της Συνάντησης. 
Ευχαριστήρια επίσης αξίζουν όλοι οι άνθρωποι, που επί μήνες ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του δύσκολου και σύνθετου αυτού εγχειρήματος. Η απαρίθμηση τους και ονομαστική αναφορά δεν νομίζουμε ότι έχει νόημα, εφόσον πρόκειται για ανθρώπους που, σε εθελοντική πάντα βάση και ανιδιοτελώς, σήκωσαν το οργανωτικό βάρος της Συνάντησης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε και στους καλλιτέχνες, τόσο του χώρου μας όσο και στους επιτόπιους, που πρόθημα αποδέχθηκαν την πρόσκλησή να εμφανιστούν ενοποιών μας αφιλοκερδώς και να εκφράσουν την πολιτιστική διάσταση της Συνάντησης.
Καθοριστικής επίσης σημασίας υπήρξε η συνεισφορά, της δημοτικής αρχής της πόλης Ουστσύκι Ντόλνε και της κοινοτάρχισσας του χωριού Κροστσιένκο και συμπατριώτισσας μας Αλεξάνδρας Γιούτσου-Ζιεμπίτσκα, που δέχθηκαν πρόθυμα να φιλοξενήσουν τη Συνάντησή μας και παρείχαν την αμέριστη υλική και ηθική υποστήριξή τους. 
Ευχαριστίες ανήκουν και στους κατοίκους του χωριού Κροστσιένκο και των γύρω χωριών, Έλληνες και μη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και απόλαυσαν μαζί μας τις δυο καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τέλος, κλείνοντας αυτή τη σύντομη αναφορά, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους όσοι υπέστησαν κάποια ταλαιπωρία από πιθανά οργανωτικά λάθη ή παραλείψεις και να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και ανοχή που τελικά επέδειξαν.

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.