τηλ: +30 6937562454

Αποκριάτικο Πάρτυ 2014

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το φετινό Αποκριάτικο Γλέντι θα γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 ( παραμονή Καθαρής Δευτέρας) στο κέντρο διασκέδασης ΤΟ ΚΑΝΤΑΡΙ οδ. Καρπάθου 1 - Πετρούπολη http://kantari.com.gr . τηλ. του Κέντρου 2105063724.Η συμμετοχή ορίστηκε στα 20 €.το άτομο. 
 

Με δυο λόγια θα λέγαμε πως οι Αποκριές είναι μια καλή, σοφή ψυχολογική εισαγωγή στην περίοδο της νηστείας και προετοιμασίας για τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, του Πάσχα, που έρχεται σε ενάμιση περίπου μήνα . Με τη διαδικασία της Απόκρεω, ο άνθρωπος βρίσκει διέξοδο στην ελεύθερη, ασυντόνιστη και σχεδόν ασυγκράτητη έκφραση του, είναι γι' αυτόν μια ευκαιρία να εκτονωθεί,  'Έτοιμος ψυχικά και σωματικά για την παρακολούθηση του Θείου Πάθους και της Μεγάλης Εβδομάδας που ακολουθεί.
Από πολλά χρόνια τώρα το Καρναβάλι γιορτάζεται σε όλα τα μέρη του κόσμου με την ίδια διάθεση και ενδιαφέρον από όλους τους ανθρώπους. Πιο γνωστά σε όλους μας είναι τα Καρναβάλια της Βενετίας, της Νίκαιας, της Πάτρας και ασφαλώς του Ρίο που κατέχει αυτή τη στιγμή τα σκήπτρα, αφού εκεί η ατμόσφαιρα που δημιουργείται τις μέρες του Καρναβαλιού είναι πανοραμική, φαντασμαγορική και δικαιολογημένα αλησμόνητη. Κάνοντας μια παρένθεση, θα υπογραμμίζαμε πως στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ο κόσμος ζει για ένα και μόνο σκοπό. Για το Καρναβάλι και μόνο το Καρναβάλι. Γι' αυτό αναπνέει, γι' αυτό εργάζεται  και γι' αυτό κάνει αμέτρητες θυσίες χωρίς να φείδεται κόπων, μόχθων και εξόδων. Υπάρχουν εκεί ακόμη και Σχολές όπου διδάσκονται και μαθαίνονται τα μυστικά της μεγάλης αυτής γιορτής. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι το πρώτο που συναντά κανείς είναι το Καρναβάλι. Με τη σκέψη του κοιμούνται και με τη σκέψη του ξυπνούν και όταν έρθει η μεγάλη στιγμή ξεχύνονται κατά χιλιάδες στους δρόμους για να γλεντήσουν, να χαρούν τη σάμπα, το μπολερό και κάθε λογής γνωστού και άγνωστου σε μας χορού, εκπροσωπώντας τη γειτονιά τους, τον τόπο που γεννήθηκαν.
Έτσι και εμείς ας νιώσουμε σαν Βραζιλιάνοι ....το χρωστάμε στην παράδοση ....
Μεταμφιεστείτε..βγάλτε έξω τα κάλλη σας...βάλτε λίγο πιπέρι ...ποιος θα είναι ο Καλός Σας που θα αναγνωρίσει το σώμα σας, που θα λικνίζεται στο ρυθμό της σάμπας ? Αγαπητοί μου, την ντροπή θα κρύβει η μάσκα ....ας δείξουμε αγάπη στον Διόνυσο ...και ένα ποτηράκι παραπάνω θα μας απελευθερώσει .

 

ONOMA ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΤΟΜΑ
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.