τηλ: +30 6937562454

Απολογισμός από 4η Συνάντηση των ΜΕΤΑ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί  φίλοι, για άλλη μια φορά καταφέραμε να συγκεντρωθούμε και να μοιραστούμε όμορφές, νοσταλγικές και χαρούμενες στιγμές - 140 και πλέον φίλοι ΜΕΤΑ, περισσότεροι από την περσινή χρονιά, ζωντάνεψαν για ένα τριήμερο το ιστορικό και πανέμορφο χωριό Κορυσχάδες Ευρυτανίας.

Δεν πτοηθήκαμε ούτε από την απουσία της Δημοτικής Αρχής, που παρά την υπόσχεση της δεν έστειλε κάποιον Αντιδήμαρχο στη θέση Δημάρχου που απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους, όπως μας ειπώθηκε.

Υπήρχαν προφανώς και  κάποιες οργανωτικές αδυναμίες αλλά όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά, δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους και ούτε διαθέτουμε τα ανάλογα μέσα. Έχουμε όμως μεράκι, κέφι και θέληση να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια και έχει  εξελιχθεί πια σε θεσμό.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τους ανθρώπους που επί μήνες δούλεψαν για να βγάλουν σε πέρας την κορυφαία αυτή εκδήλωση μας γιατί πιθανόν να αδικήσουμε κάποιους.

Αισθανόμαστε όμως την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους  καλλιτέχνες, οι οποίοι προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν και συγκεκριμένα:

- Τη σοπράνο Κatherina-  φίλη μας και φιλελληνίδα η οποία ταξίδεψε ειδικά από την Πολωνία για να βρίσκεται μαζί μας και να μας προσφέρει την όμορφη φωνή και παρουσία της

-Τα μέλη του  Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου που χόρεψαν  για εμάς παραδοσιακούς χορούς της Ευρυτανίας και της Ελλάδας.

- Το συγκρότημα «Δυτική Παρέα» από την Θεσσαλονίκη, που παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα με  έντεχνο,  ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι – δεν έλειψαν και τα αντάρτικα, με τα οποία μεγαλώσαμε εκεί στην ξενιτιά.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην ανιδιοτελή, όπως κάθε χρόνο,  προσφορά αλλαντικών από τον φίλο μας Στέργιο Δοξαρά και τηνΑλλαντοποιία PRIMA A.E και της μπίρας BALTIKA, από τον φίλο  μας Αριστείδη Ποράβα.

 Τελειώνοντας, καλούμε  τις φίλες και τους φίλους  που θέλουν και μπορούν και δεν το έχουν ακόμα πράξει, να λάβουν ενεργό μέρος στη διαμόρφωση της περαιτέρω πορείας των ΜΕΤΑ, μιας συλλογικότητας που με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες σχεδιάζει και υλοποιεί την κάθε δραστηριότητα της.

Εννοείται ότι, κανένα εγχείρημα δεν θα ήταν δυνατό εάν δεν υποστηριζόταν από όλους εμάς τους ΜΕΤΑ, που αγκαλιάσαμε αυτόν τον θεσμό από την αρχή και τον στηρίξαμε με τη συμμετοχή μας στις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

 

Και του χρόνου  

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.