τηλ: +30 6937562454

Έφυγε από την ζωή  η Ευανθία Γιουβρή

Την Κυριακή 13/11/2016 τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή  η Ευανθία Γιουβρή.  

Η Ευανθία Γιουβρή, γεννήθηκε . το 1927 στο χωριό λόφο Πιερίας.

Στην Πολωνία έζησε αρχικά στην πόλη Ζάρυ, κατόπιν στο ελληνικό χωριό Κροστσιένκο και τέλος στη Γιελένια Γκούρα, από όπου επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της το 1975 και εγκαταστάθηκε στο χωριό Μεγαλοχώρι Τρικάλων, τόπο καταγωγής του συζύγου της, όπου έζησε μέχρι το θάνατό της. Είχε πέντε παιδιά, πέντε εγγόνια και επτά δισέγγονα.

Μια αγωνίστρια, αντάρτισσά του ΔΣ, ηρωίδα με βιογραφικό χαρακτηριστικό για τις μητέρες μας.  Γυναίκα, που αφιέρωσε την ζωή της για μια δίκια  κοινωνία, εφαρμόζοντας τα ιδανικά της  και στην προσωπική ζωή της, στηρίζοντας των σύζυγο αγωνιστή, Ντίνο και μεγαλώνοντας τα πέντε παιδιά της με αγάπη, τρυφερότητα και με ξεκάθαρες ηθικές αξίες, ανεξάρτητα των καιρών και συνθηκών διαβίωσης.   

Η καλοσύνη,   το έμφυτο χιούμορ η πρόθεση βοήθειας δεν απουσίαζαν ποτέ από την  στάση  της , σε όλη την ζωή της και εκεί στην ξενιτιά και εδώ μετά τον επαναπατρισμό της . Μια αξιοζήλευτη στάση ζωής την οποία  συνεχώς μετέδιδε στα παιδιά της και στα εγγόνια της μέχρι την τελευταία πνοή. 

Για μας που τους φίλους των παιδιών της, η απώλεια είναι μεγάλη και  αυτές τις δύσκολες στιγμές στεκόμαστε διπλά τους ,και μοιραζόμαστε μαζί τους τον πόνο.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στις κόρες τις  Ελένη, Βούλα, Στέλλα, Χριστίνα, τα εγγόνια, δισέγγονα   και τους οικείους της.

Είμαστε μαζί σας.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14.00, στο χωριό Μεγαλοχώρι Τρικάλων, στην εκκλησία Αγ. Αθανασίου. 

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.