τηλ: +30 6937562454

Βοήθεια στους πρόσφυγες

Βοήθεια στους πρόσφυγες.

Αγαπητοί φίλοι, στην τελευταία εβδομαδιαία συνάντηση μας συζητήσαμε τη δυνατότητα παροχής, εκ μέρους μας, βοήθειας στους  πρόσφυγες που καταφτάνουν καθημερινά στις ελληνικές ακτές.

Ως απόγονοι ανθρώπων, που βίωσαν τον βίαιο ξεριζωμό και την προσφυγιά, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι και απαθείς στο δράμα των ανθρώπων αυτών και ειδικά των βρεφών και των παιδιών, των πιο αθώων θυμάτων αυτής της τραγωδίας που εκτυλίσσεται μπροστά στα ματιά μας.

Για αυτό αποφασίσαμε να συνδράμουμε και εμείς οι ΜΕΤΑ, με τις λιγοστές μας δυνάμεις, στο δράμα των προσφύγων που συμβαίνει με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Mε την πράξη μας αυτή δεν επιδιώκουμε να υποκαταστήσουμε την πολιτεία και όσους έχουν την ευθύνη για τη στήριξη και περίθαλψη των ανθρώπων αυτών, αλλά να εκδηλώσουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας.

Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι, όλοι μας διανύουμε μια δύσκολη από οικονομικής πλευράς περίοδο αλλά η προσφορά έχει μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται από το υστέρημα.

Έτσι, όσες και όσοι από εμάς επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια, μπορούν να το πράξουν κατά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας της Πέμπτης που πραγματοποιούνται στηνΑθήναή να καταθέσουν ( επώνυμα ή ανώνυμα), οποιοδήποτε ποσό στον τραπεζικό  λογαριασμό Ταμιευτηρίου τηςΕθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Αρ. Λογαριασμού: 16394426858

IBAN:  GR4901101630000016394426858

Με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα αγοράσουμε βρεφικά και παιδικά είδη πρώτης ανάγκης και θα τα παραδώσουμε σε μια από τις εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για τη βοήθεια στους πρόσφυγες.

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.