τηλ: +30 6937562454

Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Γρηγόρη Οικονόμου

Είμαστε συγκλονισμένοι με τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του συμπαροίκου και φίλου μας Γρηγόρη Οικονόμου, για όλους εμάς απλά του Γόρη.

Ο Γόρης ήταν ο τραγουδιστής της νιότης μας ο δικός μας Μπιθικώτσης, που έφερνε πιο κοντά μας την Ελλάδα εκεί στα ξένα. Όταν λοιπόν οργανώναμε την Πρώτη μας συνάντηση στο Νεστόριο θεωρήσαμε αυτονόητο ότι ο Γόρης θα είναι αυτός που θα μας τραγουδήσει και εκείνος δέχθηκε πρόθημα ταξιδεύοντας από την Πολωνία για να βρεθεί μαζί μας εκεί στους πρόποδες του Γράμμου για να ακούσουμε για άλλη μια, δυστυχώς τελευταία φορά, την καταπληκτική του φωνή την οποία ούτε ο χρόνος δεν κατάφερε να αλλοιώσει. Στην τελευταία του αυτή εμφάνιση για εμάς τα προσφυγόπουλα ό Γόρης για άλλη μια φορά κατάφερε να μας συγκινήσει και να μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Όπως μας ενημέρωσε η πολυαγαπημένη του αδερφή Λίλα, ο Γρηγόρης θα κηδευτεί στην Πολωνία και θα ταφεί πλάι στο αδερφό του Βασίλη. ‘Έτσι δε θα είμαστε εκεί να του πούμε το στερνό αντίο, θα είμαστε όμως κοντά του με τη σκέψη μας και κυρίως κοντά στους οικείους του που δοκιμάζονται αυτή την ώρα τόσο σκληρά.

Καλό σου ταξίδι Γρηγόρη
 

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.