τηλ: +30 6937562454

Συνάντηση της Τετάρτης 28/03/2012

Νεστόριο - Λιτόχωρο - αλλού ?  2012 

....η χαλάρωση της ομάδας εμφανής και αδικαιολόγητη , θα πρέπει όμως να βρεθούμε αύριο Τετάρτη και ώρα 19.00 στο γνωστό ξενοδοχείο (Acropolis Boutique Ami Hotel - Ήρας 10) για να πάρουμε αποφάσεις για την καλοκαιρινή μας Συνάντηση.
Υπενθυμίζουμε  ότι, για λόγους που έχουμε συζητήσει επανειλημμένως, προσανατολιζόμαστε η φετινή συνάντηση να μη γίνει στο Νεστόριο με προτεινόμενο τόπο το Λιτόχωρο, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως η ευκολότερη πρόσβαση τόσο για τους φίλους από τη Βόρεια όσο και από τη Νότια Ελλάδα, τον συμβολισμό που έχει ο τόπος και σχετίζεται με την έναρξη του εμφυλίου πολέμου, τις φυσικές ομορφιές ( βουνό και θάλασσα)  και τις δυνατότητες που  παρέχονται στους φίλους ΜΕΤΑ  να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους στη   Συνάντηση με σύντομες διακοπές, την ικανοποιητική ξενοδοχειακή υποδομή κ.α.
Στα αρνητικά της υπόθεσης θα αναφέρουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να έχουμε κάποια ουσιαστική επαφή με τις τοπικές δημοτικές αρχές, χωρίς την έγκριση αλλά και τη συμπαράσταση των οποίων ( ηθική αλλά και υλική), το εγχείρημα γίνεται δύσκολο αν όχι ανέφικτο.
Προς ενημέρωση αναφέρουμε, ότι το Λιτόχωρο υπάγεται διοικητικά στον Καλλικρατικό δήμο Δίου - Ολύμπου με έδρα το Λιτόχωρο.
Από επαφές που είχαν φίλοι  μας που βρίσκονται εκεί και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οι οποίες  επιβεβαιώνονται από δημοσιεύματα στον τύπο αλλά και καταχωρήσεις του Δήμου στην επίσημη ιστοσελίδα του, το θέμα περιπλέκεται από το γεγονός ότι  τον  εκλεγμένο Δήμαρχο  κ. Γ. Παπαθανασίου  αντικαθιστά ο αντιδήμαρχος  Γ. Φαρμάκης. Το γεγονός αυτό μπορεί αλλά δεν είναι απαραίτητο να δυσκολέψει την όποια συνεργασία μας με τις τοπικές δημοτικές αρχές.
Για τον λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητη την πραγματοποίηση επιτόπιας επίσκεψης, το συντομότερο δυνατό,  από "κλιμάκιο'' των ΜΕΤΑ προκειμένου να συζητηθεί το όλο θέμα, ώστε να παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις. 
Από τους ΜΕΤΑ Νοτίου Ελλάδας δύο φίλοι έχουν "επιστρατευτεί" για το σκοπό αυτό και παρακαλούνται οι φίλοι μας από τη Β. Ελλάδα να συνδράμουν και αυτοί με την παρουσία τους.

 

Με την ευκαιρία,  παρακαλούμε τους φίλους , που για διάφορους λόγους, δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στην συνάντηση της τετάρτης να εκφράσουν την άποψη τους η και να υποβάλουν νέες προτάσεις ως προς το τόπο της καλοκαιρινής Εκδήλωσης  στην ιστοσελίδα μας.

 

Οι  ΜΕΤΑ

Σχόλια

    Δεν υπάρχουν σχόλια, γίνεται ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο.

Commenting is not available in this channel entry.